Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Op zoek naar een schilder in Antwerpen?

Dat komt goed uit, want DECO-SON is gespecialiseerd in alle schilderwerken voor binnen en buiten. Wij volgen de laatste decoratietrends voor u op en gebruiken alleen de beste technieken. Zo bent u zeker van het beste resultaat. Twijfelt u nog over de kleuren? Onze kleurenconsulent geeft u graag advies en inspiratie.
DECO-SON: de totaalspecialist voor uw interieur

Wij zijn een echte totaalspecialist in decoratie en interieur. Schilderen, behangen, raamdecoratie, vloerbekleding, we nemen het u graag uit handen. Ontdek snel onze specialiteiten en service.

Schilderwerken

Is uw woning of bedrijfspand toe aan een nieuwe look? Onze ervaren schilders geven uw interieur een volledig nieuwe uitstraling, afgewerkt tot in de kleinste details. Contacteer ons voor al uw binnenschilderwerken en buitenschilderwerken.

Behangwerken

Behangen is hip en en trendy!
In onze collectie vindt u honderden prachtige kleuren en motieven voor ieders budget. Zelfs gepersonaliseerd behangpapier is een optie. Wij behangen graag uw muren voor een rimpelloos resultaat.

Spuitkurk

Heeft u de voordelen van spuitkurk al ontdekt? Dankzij de thermische en akoestische isolatiekwaliteiten zorgt het voor meer comfort en minder stookkosten. Ideaal voor binnenwanden, buitenmuren en gevels.
Specialiteiten

Onze schilderwerken geven kleur aan uw interieur

Uw interieur staat of valt met de kleuren en met de kwaliteit van het schilderwerk. Vertrouw daarom op
DECO-SON, d schilderspecialist in de regio Antwerpen. Onze schilderprofessionals zitten stuk voor stuk al jaren in het vak. We weten dan ook raad met alle soorten schilderwerken. Of het nu gaat om uw huis, appartement, winkel of bedrijfspand, wij voorzien elke omgeving van een stijlvolle uitstraling.

DECO-SON is meer dan alleen een team van schilders. Als totaalspecialist op vlak van interieur en decoratie kunnen we uw hele binnenhuisinrichting onder handen nemen. Uw woning, winkel of kantoor laten inrichten gaat dus snel en gemakkelijk met DECO-SON.
Grote projecten zoals winkelketens of exclusieve villas of kleine opdrachten, het maakt voor ons niets uit. Wij werken samen met u een concept op maat uit en zorgen voor de afwerking tot in elk detail.

Al onze mensen zijn gepassioneerd door schilderwerk en elk project zien wij als een nieuwe kans om de opdrachtgever te verbazen. We volgen de laatste decoratietrends en hebben alle moderne schildertechnieken in de vingers. Zo kan u bij ons terecht voor stuc-, kalei- en kalkverf, maar ook voor behangwerken, raamdecoratie envloerbekleding .

Ziet u het liever eerst et uw eigen ogen? Bekijk dan zeker onze realisaties.

Heeft u plannen voor schilderwerken in de regio Antwerpen? Bel of mail dan naar DECO-SON voor een gratis en vrijblijvende offerte. Ons team staat voor u paraat met persoonlijk advies op maat!

Schilderwerken met persoonlijk kleuradvies in Antwerpen

Voor u begint te schilderen, denkt u best goed na over de kleuren. Ga je voor lichte of donkere kleuren? Hou je je van een klassieke stijl of toch liever een moderne uitstraling. Welke accentkleuren passen het best bij je interieur? Het zijn maar enkele van de vragen waarop onze kleuradviseurs u graag een antwoord geven. Als u wil, komen we morgen al bij je langs in Antwerpen voor deskundig advies en inspirerende ideen. We stellen een kleurenpalet samen, en maken een volledig kleurendossier op met handgeschilderde stalen.

Wilt u ook een bijpassende nieuwe vloerbekleding of gordijnen die uw nieuwe interieur helemaal doen stralen? Bekijk dan zeker ons uitgebreid assortiment.

Bij elk project gaan we tot het uiterste. Het enige wat telt, is dat u helemaal tevreden bent over het resultaat. Gebeten door de passie voor schilderwerken, interieurstyling en decoratie, leven we op bij elke wauw van onze klanten. Daar doen we het voor, elke dag opnieuw.

Hoe u zeker kan zijn van onze kwaliteitsgarantie? De zaakvoerders komen bijna dagelijks op de werf en staan persoonlijk in voor elk aspect van schilderwerken en de interieurdecoratie.

Verfwerken zonder zorgen? Contacteer DECO-SON, uw specialist in de regio Antwerpen voor kleine en grote schilderwerken, binnen n buiten!
© 2017-2018 Deco-Son BVBA
Links | Sitemap
Produced by RegioLeads.be
  • Facebook
Onze regio's
Contacteer ons
Deco-Son BVBA
Tabakvest 112 bus 22.01
2000 Antwerpen
GSM: +32 476372969
Fax: +32 3 345 44 58
Contacteer ons